I LOVE YOU









Monday, July 2, 2012 | 1:37 AM | 0 comments

Assalamuaikum :) Aku Pernah couple dengan mamak ni . nama die AZIZI AIMAN >< mase aku couple dengan die . sweet sangat-sangat :p lepastuh ada laa perepuan ni ! die nak cemburu kan aku . Errr ~ Mukaa dahh hitam . takk sedar dirii ~ Eiuww . gelii siall akuu tengo muka diee too -.- And tergedik-gedik >< Biase laa too . depan jantan , memang macam tuh :) betol takk ?

* Mohon Terasee ^^
(。◕‿◕。)
Sunday, December 18, 2011 | 2:10 AM | 0 comments

Awak , dulu awak pernah janji dengan saye yang awak tak kan pernah tinggalkan saye walau ape pon yang terjadi. . . Tapi kenape sekarang awak berubah    awak dah tak macam dulu . . Awak dah tak sayang saya lagi ke    atau awak dah ade orang lain di hati awak    Selama nieh saya setia kat awak , saye sanggup berkorban semuanya untuk awak ,Awak suruh saye datang jumpe awak , saye pergi jew kan    saye tak pernah berkire dengan awak     Wakaupon awak duduk jaoh saye sanggop pergi sane , semate mate demi awak , saye buat macam tuh sebab saye sayang awak , biler saye sampai , saye nampak awak dah tunggu saye , hilang penat saye bile tengok awak ,, then sampai umah saye teros call awak , saye rindu kat awak .. saye rase kejap jek kite habiskn mase same-2 tibe-2 saye tengok kat chat tuh awak tengah online , awak tak perasan pon saye tengah online .. Awak tak perasan saye sebab awak sibuk layan seorang perempuan tho  , saye bace semua chat awak dengan die        Mesranyee , hancur hati saye biler saye bace semua yang awak tulis tuh      saye tak sanggup bace semua tuh dah , saye terus offline ,   malam tuh saye hilang sabar  . . saye tension sangat-2 , ape kurang saye haa    sanggop awak permain kan perasaan saye     Saye doakan awak bahagia dengan orang yang awak sayang    . alway's mizz youuuu